The edirne prefabrik Diaries

Wiki Article

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır size teslimini ifade eder.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik villa tasarımdan yerinde kuruluma önemli avantajlara sahiptir. ÇOkay sayıda avantajının yanında dezavantajları yok denecek kadar azdır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Prefabrik evlerin kullanım alanları oldukça geniştir. Hem konut hem de ticari yapılar için tercih edilebilen prefabrik prefabrik yapılar, hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelmeleri nedeniyle acil ihtiyaç durumlarında da tercih edilebilmektedir.

2. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel tekirdağ prefabrik ev modelleri inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. prefabrik ev Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

five. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Edirne’de prefabrik ev sahibi olmak isteyenler, farklı modeller ve fiyat seçenekleri arasından kendilerine uygun olanı tercih edebilirler.

Pencere ve prefabrik ev modelleri Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir kırklareli prefabrik şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page